2Gift

Sinds jaren is 2gift Allround coverband de meest gevraagde allround top-100 coverband in Groningen, Friesland en Drenthe. 2Gift maakt muziek die het publiek graag hoort en de band graag speelt. Met een doordacht en een volledig op het publiek afgestemd repertoire maakt de band van ieder optreden een feest. Gegarandeerd! Herkenbare en dansbare hits van toen en nu; disco-, rock,- soul en danceclassics, swingende medleys en muziek van eigen bodem worden gevarieerd gebracht. De band heeft maar één missie; dat doen wat nodig is om iedere boeking professioneel om te zetten in een swingend succes. Feestgarantie op uw bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingsavond en ieder ander feest waar live muziek gewenst is.

Het repertoire van de band wordt voortdurend onderhouden. Door de wekelijkse repetitie is de band in staat om snel in te spelen op hits van nu. Inmiddels beschikt 2Gift over een zeer uitgebreide setlijst waardoor voor ieder evenement de perfect passende muziek ingezet kan worden. Een romantisch nummer voor jullie bruiloft? Een pittig hardrock nummer. Een smartlap die de zaal laat meezingen? Een klassieker die iedereen naar de dansvloer trekt? 2Gift is flexibel en schakelt snel, ook op het podium! Muziek die jij graag hoort en de band graag speelt. De basis voor de muziek van 2Gift is altijd herkenbaar en dansbaar; ingrediënten voor een spetterend feest!

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: