Agnes Sambrink

Agnes Sambrink is een zangeres afkomstig uit Friesland en is geboren uit twee muzikale ouders. Haar vader was de accordeonist Pier Sambrink en haar moeder is zangeres Anneke Douma.
Agnes zong in de bands Big Shot en Early Bird en maakte twee Engelstalige albums onder de naam Kim McArthur.

Live zingt Agnes allround repertoire maar op platengebied is zij vooral bekend geworden met Friestalige nummers.
Zij zong o.a. de titelsong van de TV serie “It rint sa as it rint”, die op Omrop Fryslân TV werd uitgezonden en had in Friesland een hit met het nummer:”Fielt sa goed”.
Live zingt Agnes een mix van allround covers en Friestalig repertoire.

Daarnaast is Agnes een geweldige presentatrice.
Niet alleen presenteer zij met veel vrouwelijke charme karaoke shows, maar is zij ook de vaste presentatrice van de “Fryske jûn mei Frysk FM”.
Een artiestenshow die gekoppeld is aan het radiostation FryskFM.
In deze avondvullende show treden een aantal bekende Friese artiesten op.

Haar nieuwe single is getiteld; “Muzyk”. Een up tempo nummer waarin zij de muziek in het algemeen bezingt. Op dit nummer is als speciale gast saxofonist Hubert Heeringa te beluisteren.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info
: