Alice Springs

Alice Springs, de coverband/feestband uit Friesland. De Band die van elke tent, discotheek, café bruiloft, evenement of festival een feest maakt die je niet snel zal vergeten.

Door een afwisselend repertoire blijven de mannen van Alice Springs het publiek steeds verassen. Ook de oude klassiekers komen aan de beurt maar ook de jonge meezingers krijgen een kans. Je kunt zeggen dat de band geen grenzen kent.

De 5 koppige band is zeven jaar geleden opgericht en heeft door de jaren heen enkele wisselingen gehad van formatie. Momenteel is de feestband uit Friesland sterker dan ooit en zijn de vijf heren klaargestoomd om van elk feest in Nederland een fantastische avond te maken.

Website: www.alicespringsmusic.com

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Alice Springs

Meer info