Arjen Baakman

Arjen Baakman is al sinds 2004 actief als professioneel muzikant. Hij speelt als Pianist-Zanger op zeer uiteenlopende evenementen, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld bedrijfsborrels, privé gelegenheden, openings- en huwelijksceremonie’s, diner’s, beursborrels en modeshows.

Deze muzikale omlijsting verzorgt hij op zeer originele wijze door ieder nummer z’n eigen draai te geven. Hierdoor is het aangenaam om naar te luisteren en wordt u iedere keer verrast door prachtige muziek. Arjen beschikt over een zeer uitgebreide repertoirekennis, van 70/80’s tot moderne muziek uit de hitlijsten.

Van mooie nederpop tot sfeervolle engelstalige ballads, maar altijd op een manier gespeeld die passend is bij het type evenement.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Arjen Baakman

Meer info