Duo Royaal

Duo Royaal!

Een muzikaal akoestisch duo met eenvoudige begeleiding van accordeon, toetsen, tamboerijn o.i.d.
Alex en Roel maken van elk evenement een feestje! Of het nu een braderie, personeelsfeest, sinterklaasfeest of kerstborrel is. Deze mannen maken er een feestje van!

Wilt u graag dat ze verkleed komen! Zelfs dat is mogelijk!

——————-

SINTERKLAAS: Pieten Duo Royaal

Als Sint en Piet weer in Nederland zijn aangekomen en zorgen zij voor volop gezelligheid😀
Maar het kan nóg leuker: boek nu nog lastminute het Pieten Duo Royaal voor nog meer muzikale gezelligheid!

Wij komen met veel plezier het feest 🎉van uw buurt, bedrijf, winkelstraat etc extra opvrolijken met die overbekende Sinterklaas klanken🎶

——————-

KERST: De mooiste Kerst met Duo Royaal!

De gasten op uw kerstborrel een speciaal ontvangst geven? Uw kerstmarkt extra opleuken met dit interactieve duo?

Gewapend met accordeon en kerstbellen, gekleed in traditionele kledij in de sfeervolle Charles Dickens stijl zingt dit duo tweestemmig alle bekende kerstliedjes! Niet alleen van toen maar ook de Jingle Bells van deze tijd passeren op een ludieke wijze de revue. En dat volledig akoestisch. Dit maakt dat dit duo juist ook erg geschikt is voor uw kerstborrel, kerstmarkt of evenement omdat ze geheel vrij rond kunnen lopen en daarmee erg flexibel inzetbaar zijn.

Kortom uw kerstgevoel komt gelijk naar boven bij het zien en horen van Duo Royaal.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info