Feestzanger Arnold

Biografie Feestzanger Arnold Postma

Als 11 jarig jongetje deelnemen aan de plaatselijke Soundmixshow en zijn eerste prijs winnen. Een carrière als zanger lag voor Arnold in het verschiet en was ook zijn grootste droom.

Allround feestzanger

Na een tijd als solo zanger te hebben opgetreden word Arnold de leadzanger van de bekende Friese band Second Life.
Maar na vele succesvolle jaren stopt Arnold in 2006 met de band en en gaat hij weer solo optreden. Succes verzekerd en tent op de kop!

veelzijdig repertoire

Arnold, die alleen maar covers zingt, krijgt in 2015 plots succes met een Friese overzetting van het nummer “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij.
Het nummer werd als eerste live gezongen tijdens de uitzending van het programma “Zomerradio” van RTV NOF.

Feestzanger tegen scherpe prijs boeken

Als kers op de taart haalde “Mei ik dan by dy” de 21ste plaats in de Fryske Top 100.

Bekende covers

Arnold is een allround feestzanger met een breed repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige hits, rock en pop klassiekers en uiteraard feestmuziek. Nadat Arnold op het podium staat wordt er al snel luidkeels meegezongen met de feestnummers.

 

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info