Freeway

Freeway is BACK!

Freeway bestaat inmiddels ruim 30 jaar en mag met recht een doorgewinterde muziekmachine genoemd worden. Of het nou gaat om een feesttent, personeelsfeest of bruiloft: Freeway staat garant voor muzikaal entertainment op hoog niveau en bruist van energie en interactie.

Ook hebben de bandleden zijn stuk voor stuk topmuzikanten die elke avond vol enthousiasme een fantastische show neerzetten met toffe medleys en hits van nu. So take a ride!

Toetsenist Niels en gitarist Kevin voegen de nodige PK’s toe en maken de band pittiger en vooral: sneller!
Met de turbo’s zanger Jan en zangeres Sjoukje komt “FREEWAY” op topsnelheid en wordt ieder optreden één grote swingende rit!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info