Groove Department

Groove Department is de meest energieke en spetterende top-100 coverband van Nederland! Een vriendengroep van negen muzikanten die door binnen- en buitenland tourt en te gekke shows neerzet. Met daverend enthousiasme brengt de band funky versies van recente hits en de classics van weleer. Het is onmogelijk om stil te blijven staan, want één ding is zeker: You’ve got to groove with Groove Department!

DE SLEUTEL TOT SUCCES

Het doel: knallende liveshows met veel energie en interactie. Gewapend met een flinke dosis enthousiasme werd er in no-time een repertoire uit de grond gestampt. Al snel ontwikkelt ‘GD’ zich tot cover sensatie van formaat met shows die staan als een huis.

HET RESULTAAT

Sinds de oprichting hebben we al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld en deelden we het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal, O’G3NE en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. Onze spetterende blazerssectie zorgt voor een unieke, funky sound.

 

Youtube
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info