Inge Tibben

Inge Tibben

Zingt in vier talen, Nederlands, Engels,Frans en Duits. Ballads, Chansons, Evergreens/Oldies, Musicalsongs, lichte Muziek en……een beetje Pop.

Ook is ze altijd bereid nummers, die enigszins in mijn repertoire zouden passen, op verzoek in te studeren. En haar optredens betreffen regionale Kunstmarkten/ Schildersfestivals, privefeestjes in zalen, ochtend- en avondconcerten, maar ze heeft ook eigen programma’s gemaakt en gepresenteerd.

Inge Tibben heeft in de laatste 3 jaar, een drietal CD’s in de studio opgenomen. De eerste, “Mengelmoes” bevat in elke genoemde taal songs, de tweede is geheel Franstalig, “Intemporels”, op verzoek van publiek, en de derde is Nederlands- en Engelstalig, “Power”. Voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info