Jazzband Jazzy Sounds

All-time jazzclassics gezongen in de stijl van Ella Fitzgerald en Billie Holiday, maar ook eigentijds zoals Caro Emerald en Erykah Badu komen aan bod. Beleef jazz in zijn breedste zin van het woord.

Uit de jazz zijn vele andere muziekstromingen voortgekomen zoals de funk, soul, hiphop en disco. De allround muzikanten van deze jazzband spelen dan ook in de breedste vorm de jazz. Laat je meenemen in de jazzy sounds.

Moeiteloos schakelend tussen de diverse stromingen maar altijd sfeervol en swingend. Ook hedendaagse nummers zoals die van Amy Winehouse worden met een jazzy sausje overgoten. Jazz maar toch herkenbaar voor de meeste luisteraars.

Stel zelf jouw formatie samen. Wil je een jazzy zangeres met een piano en sax? Instrumentaal of met zang? Of ga je toch voor iets meer met drum and bass. Een contrabas met drum, sax en piano is bv heel geschikt voor de intiemere settingen. Alles op maat.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: