KaramBAM!

KaramBAM!

De band KaramBAM: een mega energiek powertrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!
Zij spelen een zeer breed repertoire. Van Grease tot Frans Bauer en van Avicci tot Mooi Wark en Rammstein. Breder dan dit kan bijna niet.
Naast nederpop ook veel alltime favorite rocknummers en dan weer naar een gezellige feestklassieker of meezinger. De jongens zorgen altijd voor de juiste sfeer op ieder feest.

De band werkt met een professioneel licht- en geluidsbedrijf en die zorgen dat alles tip top in orde is. Naast een breed repertoire dus ook een perfect geluid en lichtplaatje.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info