Lars Wijnalda Voice-over

Lars Wijnalda Voice-over 

Lars Wijnalda heeft een duidelijke stem die erg geschikt is voor een voice-over. Een duidelijke voice-over zorgt voor een goede indruk in uw product of dienst. De stem van Lars is al eens ingezet bij diverse opdrachten.
Zijn manier van inspreken is bedoeld om de consument te informeren om uw product te bestellen of uw dienst te onderzoeken wat u voor hen kan betekenen.
Lars zijn stem is geschikt voor; promovideo’s, een zakelijk antwoordapparaat, reclamespot of e-learning.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info