Maarten van der Weijden – Spreker

Maarten de spreker

Ook tijdens onzekere tijden, geldt voor Maarten van der Weijden dat geluk samenhangt met het stellen van doelen en deze bereiken. Maarten wil met zijn verhaal graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, hoort voor Maarten bij het leven. Net als het accepteren van pech. Maartens verhaal is persoonlijk en oprecht, zonder al te veel poespas.

Over Maarten

Familieman

Getrouwd met Daisy, vader van Phileine en Robien.

Voormalig kankerpatiënt

Maarten kreeg in 2001 de diagnose kanker (acute lymfatische leukemie) en had het geluk te herstellen. Maarten zijn visie op het hebben van kanker is dat je domme, domme pech hebt en dat het geen kwestie is van ‘vechten’ om te kunnen herstellen.

Olympisch kampioen

Maarten won in 2008 het olympisch goud bij de 10 km open water zwemmen.

Vrijwilliger

Maarten heeft zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. In minder dan een jaar heeft de stichting ruim 11 miljoen euro ingezameld voor kankeronderzoek. Maarten zwom hiervoor de Elfstedentocht in 2018 en 2019, waarbij hij in 2018 na 163 km niet meer verder kon en in 2019 de volledige tocht van 195 km uitzwom.

Zelfstandig ondernemer

Spreker en theatermaker.

 

Facebook

Youtube

 

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info