Marcus & Taylor

Marcus & Taylor

De band Marcus & Taylor speelt ruim 100 meezinger, mee-springers en knalplaten en dat allemaal in 1 show die barst van de energie. In hoog tempo wisselen zij de goede oude muziek af met iets van nu. Van een hoop gitaargeweld naar dikke beats en een super vette sound. De show is een aaneenschakeling van old time favorites die vloeiend in elkaar overlopen. Je hebt werkelijk geen tijd om op adem te komen.

Met de ervaring van ruim 10 jaar op podia in feesttenten, evenementen en clubs slaagt M&T erin om vanaf minuut één het publiek in beweging te krijgen en tot een absoluut toppunt te komen die een onvergetelijke feestervaring met zich meebrengt.

De band is standaard voorzien van een dikke lichtshow en special FX. Wees gewaarschuwd en ben er maar klaar voor want de mannen komen eraan.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Marcus & Taylor band

Meer info