Marianne Timmer

Boek Marianne Timmer als spreker en geef jezelf en je team een motivatieboost

Marianne Timmer motiveert bedrijven en organisaties om topprestaties te behalen. Dat doet zij als spreker, met haar presentatie: “Het mysterie van succes”. Hierin vertel Marianne over haar route naar 3 gouden medailles en wat jij ervan kunt leren in het optimaliseren van team performance of je eigen leiderschap.

Boek Marianne als spreker en ervaar:

  • Hoe je de ongeziene, subtiele zaken spot die juist zo cruciaal zijn — en hoe je ze aanpakt om topprestaties af te dwingen.
  • Hoe ga je omgaat met tegenslagen, teamprocessen en de media
  • Hoe je de grote lijnen bewaakt terwijl je je moet concentreren op die oh-zo belangrijke details?

Laat je team en jezelf weglopen met toepasbare inspiratie, motivatie en concrete handvatten waar je morgen iets mee kunt.

Facebook

Youtube

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info