Mat’s Magic Illusions

A world of magic and illusions

De Zuid-Hollandse goochelaar en illusionist Mat’s Magic Illusions is het spektakel van deze tijd. Deze frisse jonge goochelaar en illusionist heeft ruim 10 jaar podiumervaring. Hij neemt u mee op reis naar een wereld vol van magie en illusie. De goocheltrucs en illusies die hij vertoont, zijn daarom adembenemend en spectaculair! Vanaf de kleinste woonkamer tot het grootste podium. Mat’s Magic weet op elke locatie de mensen te entertainen en verbazen. 

Verdwijningen, verschijningen, supersnelle verwisselingen, zweefacts en nog veel meer illusies… Beleef het allemaal tijdens de theatershows van Mat’s Magic Illusions. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, maar ook met verhalen en humor, maakt de theatershows van Mat’s Magic Illusions onvergetelijk!

Mat’s Magic Illusions denkt graag met u mee om op iedere locatie al uw magische wensen te realiseren.

Youtube
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Want organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info