Mike & Sammi Super Verjaardagsparty

Een verzorgd kinderfeestje van Mike en Sammi. Tijdens dit super verjaardagsparty wordt er geschminkt, ballonnen geplooid en krijg je een show!

In deze veelzijdige kindershow is alles mogelijk! De sint, de paashaas of een goochelaar? Wij maken van elk soort feestje een succes voor klein en groot! Heeft u een verjaardagsparty bij u thuis? Verschillende mogelijkheden via deze act, denk bijvoorbeeld eens aan grime – goochelen – ballonplooien met 1, 2 of meerdere clowns.

Wenst u een leuke zaalshow? Wij brengen alles met ons mee : geluidsinstallatie – decor, speciale thema’s zoals bijvoorbeeld: Sinterklaas, Kerst, carnaval. Wij brengen u een aangepast programma.

Heeft u nog verdere vragen of speciale wensen? Doe een aanvraag en laat het ons weten! Wij doen al het mogelijke om aan uw wensen te voldoen. Al onze acts zijn tevens aan te passen of te combineren.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: