Mr and Mrs Hospes

De repetities van Mr and Mrs Hospes worden soms – door een “melkvragende” baby of door een twee-jarige enthousiaste zoon – abrupt verstoord, maar hée: Hoe te gek is dat de muziek inmiddels een part of life en part of living is (geworden!)

Voorstelrondje: MR – Freerk Siemen Hospes & MRS – Tryntsje Hospes-Rinkema. Stiekem kennen wij elkaar al best lang, onze gezichten maakten namelijk al kennis met elkaar toen we op de middelbare school zaten. Máar na een stapavondje in 2012 was het pas écht real love. Tijdens onze eerste date kwamen we er achter dat we beide muziek ademden. Waar het voor beide op dat moment wel eventjes stil stond- bloeide de muziek nu samen (weer) op! Mr and Mrs Hospes.

Vier jaar later was onze liefde nog steeds aan & Freerk nam de stap; Een romantisch aanzoek volgde!
Waar we eerder al droomden over een toffe reis samen, werd dit plan omgezet in een muzikale huwelijksreis door Europa – twee  weken na de bruiloft.
We tuften zo’n 4.5 maand langs de Europese kust én leefden we al die tijd van de muziek. Optredentje hier, optredentje daar. Záaaalig! In september weer huiswaarts, waarbij we een prachtig avontuur inruilden voor een nieuw avontuur in Nederland: Verder gaan met de muziek en vooral (zoveel) mogelijk optreden.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: