Nienke de Ruiter

In juni 2006 verschijnt “Na regen komt weer zonneschijn”. Met deze single doet de uit Franeker afkomstige zangeres Nienke de Ruiter mee aan de TROS Sterrentalentenjacht en wordt de terechte winnares! Als hoofdprijs mag Nienke optreden in “Muziekfeest op het plein” samen met o.a. Julio Iglesias. Na de uitzending in oktober 2006 op de TROS televisie is Nienke even een nationale bekendheid! Inmiddels verschenen er meerdere singles zoals: “Je kan de pot op” , “Picobello” en staat ze in de mega Top 100 met “In de kantine”. Deze singles vallen in de categorie“volks”.

Omdat Nienkes hart toch mede bij de popmuziek ligt, neemt zij een aantal pop nummers op . Deze zijn terug te vinden op het album “Op mijn lijf geschreven” .

Tijdens optredens van Nienke de Ruiter brengt zij een gevarieerde combinatie van verschillende muziek stijlen.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: