Peter & Engbert

Peter & Engbert worden ook wel de de Friese Simon & Garfunkel genoemd. Prachtige tweestemmige zang begeleid op gitaar.

Peter en Engbert Braam bestaan als uniek duo inmiddels 15 jaar. Zij brachten inmiddels drie cd’s uit genaamd: Kleur, Natuurlijk en Grenzeloos. Het duo is via LXbookingsupport te boeken voor bijvoorbeeld hafabra of luister concerten.

Peter en Engbert worden namelijk ook wel de ‘Friese Simon and Garfunkel’ genoemd vanwege hun stemgeluid. Na de presentatie van de eerste CD verscheen dit ook als kop van een artikel in de Leeuwarder Courant. De presentatie van zowel de eerste als de tweede CD werd voor een volle zaal gehouden in het sfeervolle kerkje in Tijnje, vooral ook vanwege de mooie akoestiek. Inmiddels treden Peter & Engbert geregeld op, samen met hun vaste geluidsman Benny Nagelhout. Ze zijn inmiddels verscheidene malen op de provinciale radio te beluisteren geweest en ze waren reeds te zien op TV-Fryslân, met een reportage in het programma ‘K-rûte’. Zelfs landelijk zijn ze te zien geweest in het programma “Twinzz”!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Peter en Engbert LXbookingsupport LXeventsupport

Meer info