Pianoshow CHOICE!

lxeventsupport pianoshowYour party! Your Choice!

Pianoshow Choice is een hoogwaardige pianoshow, die elk optreden tot het uiterste gaat. Met veel interactie met het publiek, bizar veel humor en ijzersterke covers is Pianoshow Choice de beste keuze in het overweldigende pianoshow aanbod. Pianoshow Choice speelt nog echt alles op verzoek en draait niet elke keer een standaard show af.
Onze muzikanten hebben in dit genre hun sporen verdiend. Zo spelen en speelden zij onder ander ook voor: Crazy Piano’s Scheveningen, Booming Piano’s, Piano & Co, L!ve Piano bars, Funky Keys.

De invulling van de avond verloopt dus echt zoals u dat graag wenst! It’s you’re CHOICE!

De basis van de pianoshow is een pianist(e)/zanger(es)met een drummer/zanger. Dit kunt u vervolgens zelf naar keuze aanvullen met bv een tweede pianist/zanger, sax, gitarist of zangeres.

Deze piano verzoek show speelt elk soort van verzoekje voor het gezelschap en kan de juiste sfeer en opbouw geven ook tijdens de  aanloop naar een mometdiner/buffet wat daarna doorgaat in de feestavond.

Drumkit en de vleugel zijn beide wit waarbij de drumkit een voor deze pianoshow aangepast basedrumvel heeft. Leuk hierbij is dat we deze bijv. ook kunnen aanpassen voor het bruidspaar, bedrijf of vereniging waar we spelen. Deze kan als cadeau herinnering (tegen meerprijs) achtergelaten worden. Dit in samenwerking met Picovello.

Meer info
: