Presentator Lars

Presentator Lars 

Lars Wijnalda is een enthousiaste presentator. Of het gaat om een muziekavond met verschillende artiesten of een livestream-event, hij zorgt voor een fijne sfeer en verbind alle losse onderdelen met elkaar.

Door met artiesten als The Dirty Daddies, Anita MeyerJannes, Lange Frans, Paul Elstak, het Feestteam en Ronnie Ruysdael het podium hebben gedeeld, heeft hij genoeg ervaring opgedaan om de zaal tijdens de aankondiging in vuur en vlam te zetten.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Presentator Lars 3

Meer info