René Karst

René Karst heeft dé hit te pakken!  Zijn “Atje voor de Sfeer!” wordt overal gedraaid en uit volle borst meegezongen. Met deze zomerhit is René Karst met stipt de meest geboekte feestartiest van dit moment!

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist… Wie kan ‘em niet meebrullen! Uiteraard mag deze hit naast zijn “Supergave Tijd”  en “Atje voor de Sfeer”  niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” ,  “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de  carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Zijn ‘Atje voor de Sfeer’ wordt dagelijks gebruikt voor de Radio 538 tune ‘Grapje voor de Sfeer!’.  Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai.

 

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: