Request zanger

Interactief en altijd feest!
Met de Request Zanger is het publiek in charge. Via de smartphone maken zij een keuze uit maar liefst meer dan 500 populaire nummers. Men kiest een nummer uit en schrijft er een leuk berichtje bij voor een vriendin, vriend, kennis, familielid, collega of wie dan ook en verstuurd dat naar de Request Zanger. Omdat het publiek het repertoire bepaalt, is het altijd interactief, nooit hetzelfde én altijd feest!

Aangezien uw gasten zelf het repertoire bepalen bent u altijd verzekerd van de juiste muziek op uw feest en of evenement.

Zoekt u een avondvullende invulling? De Request Zanger werkt graag samen met DJ’s en bands.

Boek de Request Zanger bij LXbookingsupport: feest gegarandeerd!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info