Robin Visser

Robin Visser is een allround zanger, die bijvoorbeeld een prima optreden als gastartiest bij een HaFaBra (Harmonie, Fanfare, Brassband) concert kan verzorgen. Robin is ter wereld gekomen in 1983 en showman en entertainer sinds 1986. Een beetje een laatbloeier dus. Met geen mogelijkheid is Robin de wereld van muziek en showbusiness uit te slaan en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd.

Zo leende hij zijn talenten onder andere aan: Crazy Piano’s Scheveningen, diverse producties bij Joop van den Ende theaterproducties, Arjan van Dijk Dinnershows, Piano & Co, film en tv producties en werkte hij samen met namen als: Martijn Fischer, Tony Neef, Stanley Burleson, Roel van Velzen, Simone Kleinsma, Richard Groenendijk, Danny de Munk en heel veel anderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: