Roelof Lousma

Presentatie
Voor een professionele presentatie van uw evenement, congres of bijeenkomst kunt u terecht bij Roelof Lousma. Op flamboyante wijze presenteert hij wat u wilt vertellen. Door zijn jarenlange ervaring als presentator van live tv-programma’s weet hij wat er nodig is om het publiek te boeien en geboeid te houden. Hoe breng je een boodschap over? Welke technieken gebruik je daarvoor? En vooral, hoe houd je het leuk? Niets is dodelijker dan een saaie presentatie met publiek dat stiekem op zijn mobieltje kijkt.

Presentatietraining:
‘Ik sterf nog liever dan dat ik een presentatie geef.’ Veel mensen zullen deze uitspraak, hopelijk in lichtere vorm, herkennen. Dat is jammer, want een goede presentatie kan echt het verschil maken. Een presentatie wordt pas leuk als je het gevoel hebt dat je vertelt, met passie en plezier. Roelof kan u daarbij helpen. Hij ontwikkelde hiervoor een presentatietraining die gebaseerd is op anekdotes, gebeurtenissen en belevenissen. Samen met u maakt hij een verhaal dat je makkelijk kunt overbrengen, puur omdat je het zelf hebt beleefd. En dat geeft zelfvertrouwen en kracht.

Interview
Naast presentaties geeft Roelof interviewtraining en helpt hij met het creëren van het verhaal dat uw bedrijf of instelling wil overbrengen in de media. Door zijn vaardigheden als interviewer achterhaalt Roelof bij u en uw collega’s de drijfveren die uw organisatie sterk hebben gemaakt. Met die bouwstenen metselt hij samen met u een verhaal dat van telefoniste tot directeur wordt gedeeld. Dit geeft niet alleen een eenduidige boodschap naar buiten toe, maar belangrijker nog: het zorgt voor verbinding en gedeelde passie.

Facebook

Youtube

Booking

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: