Solid Ash

Solid Ash – semi-akoestische top 100 coverband

Sneekweek, Harlingen Visserijdagen, Spijkerpopfestival, Zomerfeesten in Gorinchem, schuurfeesten, kleine en grote (dorps)feesten en vele swingende recepties en bruiloftpartijen; waar zijn we de afgelopen 20 jaar, meer dan 300 optredens, eigenlijk niet geweest?! Ieder feest was voor ons zelf ook een feest, geen kroeg te klein en geen tent te groot. Het werd een feestje!

Anno 2022 speelt Solid Ash de lekkerste nummers van toen én nu akoestischer. En dit kunnen 2 sets of 3 sets zijn wat maar past bij kleine partijen en bruiloften.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Solid Ash

Meer info