Steven Kazàn

Steven Kazàn is een Nederlandse entertainer en comedian.

Door zijn vrolijke persoonlijkheid en humoristische uiterlijk is Steven reeds door talloze bezoekers in het hart gesloten.

Niet alleen treedt Steven op in het theater, ook is Steven te boeken voor de meest uiteenlopende evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, gala’s, openingen, jubilea of andere gelegenheden.
Steven Kazàn brengt daarbij een unieke mix van humor, interactie en magie.
Entertainment waar je blij van wordt!

Tijdens de coronacrisis, zijn live evenementen moeilijker te verwezenlijken.

Daarom heeft Steven Kazàn een speciale online show gemaakt!
Een voorstelling vol magie, humor én interactie.

Dé show die bij uitstek geschikt is als luchtige toevoeging aan een webinar, bedrijfsborrel of andere online gelegenheid.
Steven Kazàn maakt Sinterklaas magischer dan ooit!
Deze humoristische show zit vol interactieve en feestelijke goocheltrucs.
Een unieke beleving voor zowel kinderen als ouders.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info