Tino Martin

Al op jonge leeftijd begint Tino Martin aan zijn zangcarrière. Tino is 16 wanneer hij de Scheveningse Talentenjacht wint en bekend wordt in de regio. Twee jaar later is hij finalist in de Soundmixshow waar hij een nummer van René Froger zingt. Sindsdien stromen de boekingen voor de jonge zanger binnen en is hij te zien in diverse televisieprogramma’s.

Tino vindt dat de tijd rijp is voor een definitieve doorbraak, zijn inzet en energie zorgen uiteindelijk voor de meezinger ‘Doe wat je wil’. Zijn album Jij liet me vallen staat wekenlang in de Album Top 100. Met het voorjaar in zicht komt Tino Martin in 2016 met een nieuw single genaamd ‘Hou me vast’. Zijn droom komt uit in 2017 waar hij voor 17.000 fans stond met zijn concert in de Ziggo Dome.

Facebook
Youtube
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: