WIEBE

De muzikaliteit die WIEBE live over weet te brengen is weinig gezien op de popmuziek podia. Afgewisseld met een vaak humoristische performance brengt dit poptrio dynamische songs die je vanaf de eerste seconde bij de keel grijpen.
Op creatief vlak gaat deze band altijd een stapje verder: ze brachten twee 360o videoclips uit (On and On & Help, help, help). Hun vorige album ∆ELTA brachten ze uit in een driehoekige vormgeving. En hun spiksplinternieuwe album Y verscheen afgelopen september in een kunstzinnig doosje. Een conceptalbum met Engelstalige nummers, en soms een Fries tintje, over de verwerking van liefdesverdriet.

Met zijn grote zangbereik en kopstem beweegt zanger Wiebe Kaspers zich elastisch door de kwetsbare songs. De band vangt de spanning weer op met heftige, bijna symfonische popnummers die hier en daar met klassieke muziek versmelten. Je hoort bijna niet dat er maar drie man aan het werk zijn.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: