Wim Brons

Wim Brons is al jaar en dag een bekende stem en vertrouwd gezicht bij Omrop Fryslân, en weet als geen ander wat zich op muzikaal gebied in Fryslân afspeelt.

Als presentator van o.a. programma’s “Noardewyn” en de jaarlijkse ” Fryske Top 100″ is hij dan ook een ware Fryske musyk enceclopedie. Ook als DJ heeft hij in het verleden op vele locaties gedraaid.

Met deze rijke ingrediënten aan ervaring als DJ/presentator en Fryske muziekkenner, neemt de Fryske DJ  je mee in de muzikale wereld van alle “Fryske tóóóphits” van toen en nu!!

Wim Brons is zowel te boeken als Fryske DJ als presentator.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: