BakeyTown

BakeyTown

Arjen Baakman is de grondlegger van dit mooie concept. Hij is als Pianist-Zanger verantwoordelijk voor het ontstaan, de ontwikkeling en mede de uitvoering van BakeyTown. Met veel enthousiastme, interactie en humor bespeelt hij ieder publiek totdat het maximale bereikt is!

De muzikanten laten het publiek kiezen wat er gespeeld wordt. Doormiddel van originele verzoekviltjes met BakeyTown pennen kan het publiek zelf opschrijven wat ze willen horen. Maar ook kan het publiek verzoekjes doen via de Bakeyphone. Zo kan de band letterlijk inspelen op de muzikale behoefte van zeer divers publiek!

De bezetting van Bakeytown bestaat uit een Pianist-Zanger, een Gitarist-Zanger, een Drummer-Zanger, een Saxofonist en/of een zangeres. In deze samenstelling kunnen werkelijk alle stylen gespeeld worden.  Kortom, de muzikanten dagen het publiek graag uit om alle stylen voorbij te laten komen!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info