Zakelijke bijeenkomsten & Business events

BEDRIJFSFEEST

Een spetterende open dag, jubileum, afscheidsreceptie of personeelsfeest in een feestelijke, ontspannende sfeer?

LXeventsupport heeft een groot en exclusief aanbod aan (live) entertainment voor uw bedrijfsfeest. Naast live entertainment verzorgen we ook de aankleding, het podium en licht & geluid. En wat dacht u van een onvergetelijke special FX? Er zal nog lang worden nagepraat over uw feest.

Benieuwd wat we voor uw bedrijfsfeest kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

BEURS

Opvallen op een beurs, daarvoor bent u bij LXeventsupport op het juiste adres. Met ruime ervaring in het bouwen van exclusieve stands, denken wij graag met u mee. Er is zoveel meer mogelijk, en dat kan met ieder budget.

Voor beurzen gebruiken we vaak een truss carré constructie, deze is op allerlei mogelijke manier op te bouwen, denk aan uitbreiding met een front banner, 360 banner, dubbel carré of een carré laag bij de grond. In de stand is ruimte voor spandoeken, verlichting en/of tv-schermen.

PROMOTIE

Het mobiele truss systeem heeft een stoere en industriële uitstraling en is ook te gebruiken als promotiewand. Een unieke presentatie valt of staat natuurlijk met een mooie bedrukking. Daarom werken wij samen met een professioneel bedrijf om uw boodschap over te brengen.

ENTREE

Ontvang uw gasten ook eens met een spetterende entree! Dat kan met een luxe loper, of met onze truss carré constructie en (gekleurd) licht.

Maak het extra speciaal met live entertainment bij de entree.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PRESENTATIE

Een motiverende spreker is een grote toegevoegde waarde voor een congres, seminar of ander zakelijke evenement. Wij denken graag met u mee over de juiste spreker of dagvoorzitter, passend bij uw bedrijf, uw boodschap én het event.

Geluid, licht en techniek zijn van cruciaal belang bij een succesvolle presentatie. Zowel bij een presentatie voor een groot publiek, als bij een kleine selecte groep toehoorders.

Vraag vrijblijvend informatie bij ons. We vinden altijd een passend aanbod voor uw event.

VERGADERING

Wij beschikken over een vergaderzaal voor max. 20 personen. Liever online samenkomen?

Ook dat kunnen we faciliteren.

Voor een livestream wordt er gebruik gemaakt van een professionele set waarbij de bijeenkomst goed te horen en te zien is. Bij een hybride event kan het publiek zowel in de zaal als online kijken en luisteren naar sprekers en presentaties.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u precies weten hoe dit voor uw bedrijf kan worden geregeld? Kijk voor meer informatie bij Hybride Events.

Neem gerust contact met ons op!