Brightside

Brightside speelt niet alleen de bekende cover nummers maar zal ook het publiek verassen met onbekende cover nummers. Deze enthousiaste coverband zorgt altijd voor de juiste stemming!

Brightside is een coverband die vanaf 2013 op verschillende evenementen acte de présence geeft. De band onderscheidt zich van andere bands omdat zij niet alleen de standaardcovers laten horen, maar altijd het publiek proberen te verrassen met ongebruikelijke coverbandnummers. Hits van o.a. Jamiroquai, The Script, Jett Rebel, Daft Punk, Pharell, maar ook John Mayer en de bekende dance en Motown classics passeren de revue. Ondanks de minimale bezetting, weten zij een groots geluid neer te zetten.

Brightside beschikt over een breed repertoire en schuwt hierbij een groot scala aan achtergrondnummers niet, waardoor zij ook zeker geschikt zijn als achtergrondmuziek. Brightside is ook te boeken als een akoestisch kwartet.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: