Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma, kortweg Douwe Bob, krijgt de muziek met de paplepel ingegoten. De geboren Amsterdammer begint al op zijn zesde met het spelen van piano, vooral jazz en klassiek. Hij weet dan al heel goed wat hij ‘later’ wil gaan doen: zalen plat spelen. En dat is gelukt. Het inhuren van Douwe Bob voor een concert is namelijk een garantie op spektakel, zowel muzikaal als visueel.

De brutale en eigenzinnige artiest ontwikkelt zich de laatste jaren stormachtig. Het resulteert onder meer in een deelname aan het Eurovision Songfestival, waar hij met het gevoelige ‘Slow Down’ een verdienstelijke elfde plaats behaalt. Daarmee bevestigt Douwe Bob wat we eigenlijk al langer wisten: er zit nog meer in het vat. Heel veel meer zelfs.

Youtube
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: