Art Rooijakkers

Art Rooijakkers boeken als dagvoorzitter of interviewer

In 2011 neemt Art Rooijakkers deel aan het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?, dat hij vervolgens ook nog eens wint. Het leidt tot een contract met de AVRO, de omroep waarvan hij het nieuwe gezicht wordt. Hij presenteert programma’s zoals Lola zoekt BroodFort BoyardMag ik U Kussen en het door hem zo geliefde Wie is de Mol?

In 2013 presenteert hij Operatie Fit NL en een jaar later volgt Rooijakkers & Verster: Juridische Zaken. In de jaren erna wordt hij diverse keren genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor de beste Tv-presentator, die hij in 2016 ook daadwerkelijk wint.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van ’s lands bekendste gezichten op televisie en willen veel bedrijven hem inhuren voor congressen, seminars en evenementen. Zijn evenwichtige presentatiestijl maakt hem de ideale spreker tijdens een congres of seminar. Als dagvoorzitter houdt hij de touwtjes strak in handen, op een sympathieke en enthousiaste manier. Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet hij bovendien de juiste vragen te stellen tijdens interviews.

 

 

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info