By-Wilma

Wie er achter By-Wilma zit? Dat ben ik, Wilma Bult. Een creatieve moeder van 3 kids. Na vele jaren met plezier voor de klas te hebben gestaan, ben ik in 2011 gestart met mijn eigen crea bedrijf. Creatief is namelijk hét toverwoord van By-Wilma.

In alles wat ik doe speelt creativiteit een belangrijke rol. Zo geef ik al jaren creatieve workshops voor kinderen en heb ik inmiddels een breed assortiment met de leukste spullen voor een geslaagd kinderfeestje. Hierbij kan je denken aan themakisten, creatief kindervermaak of het schminken van kinderen, soms in samenwerking met De Schminkkoffer. Vraag naar de mogelijkheden!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

WhatsApp Image 2024-03-24 at 12.20.00

Meer info