Duo Bakker & Niehaus

Het duo Bakker & Niehaus wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus. Zij spelen al jarenlang samen in de band Alice Springs.

Country, Pop, Rock (’n Roll), en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.

Met een akoestische gitaar, elektrische gitaar, viool en een bassdrum passeren alle grote hits en meezingers van de jaren ’60 tot nu de revue en wordt overgoten met een enthousiast sausje.

De muziek kan als achtergrondmuziek gespeeld worden op bijvoorbeeld een personeelsfeest, braderie of receptie maar is ook zeer geschikt voor in een café, tentfeest of op een bruiloft.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Foto Bakker & Niehaus

Meer info