Sander Metz

Sander Metz bied muzikale, theatrale en welzijnsactiviteiten aan voor iedere doelgroep en in de breedste zin van het woord.

Hoofdzakelijk met zijn gitaar, bassdrum, basgitaar en stem weet hij van iedere gelegenheid iets bijzonders te maken. Muziek als een mooie gezellige aanvulling of juist de hele avond feest, bij hem ben je aan het juiste adres. Het optreden kan akoestisch of versterkt, afhankelijke van de gelegenheid. Hij is enthousiast en houd van interactie met de mensen. Naast dat Sander Metz solo speelt, treed hij ook vaak op met de band Van Geeft’M. Niets is hem te gek! Neem vooral een kijkje op Youtube, en beleeft Sander Metz.

Facebook

Youtube

Met een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche, weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info