DJ FokkoZ

Al op zijn 10e levensjaar wist Fokko dat hij DJ wilde worden. Het duurde tot z’n 19e voordat hij echt losbrak. De start was in een Bruin Café in Dokkum en sindsdien is de carrière van Fokko in stijgende lijn doorgegaan.

Deze DJ voelt zich eigenlijk overal wel thuis en met meer dan 20 jaar aan draai-ervaring kan Fokko zowel grote zalen als kleine gezellige cafés en of weddingshows verzorgen. De muziek is ook net zo divers: Apres Ski, 80’s, 90’s, Rock, Nederlands, R&B, Dance en Top40. De draaistijl is dan ook niet echt te definiëren, omdat Fokko zich telkens aanpast aan de zaal of gelegenheid. Daarnaast ziet Fokko entertainen als grootste uitdaging en zoekt hij liefst zo snel mogelijk contact met het publiek.

Fokko’s cv:
DJ Bruin Cafe de Lantaarn – Dokkum 1990-1992
Energy FM 1990-1992
Radio Noordoost-Friesland 1993-1999
DJ Ponderosa – Dokkum 1998-2000
DJ Kruisweg – Marum – grote zaal 2000-2003
DJ Leeren Lampe – Raalte – Apollozaal 2002-2004
DJ de Klok- Ruinerwold 2004-2006
Inval DJ Hotel de Jonge 2006-2008
Heden: All Round DJ

In de loop der tijd heeft Fokko dan ook al met behoorlijk wat artiesten de bühne gedeeld, hier komen er een paar:

Frihals, Melrose, Wallstreet Coverband, Jovink & Voederbietels, Parla et Pardoux, Grad Damen, Vader Abraham, Die Twa, Arjan Baakman en Co, Starkoo, Di-rect, Deadline, Friends, Mill-Street Band, Exposure, 4-strings, Lemon, Zware Jongens, Big Nick, De Sjonnies, Altijd Lazerus, Melrose, Henk Wijngaard, Tilt , Frament, Boulevard, Amuse, etc.
Fokko is representatief, flexibel en bezit een schat aan draai-ervaring waardoor hij overal inzetbaar is.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: