Roelof Lousma

Roelof Lousma

Presentatie

Voor een professionele presentatie van uw evenement, congres of bijeenkomst kunt u terecht bij Roelof Lousma. Op flamboyante wijze presenteert hij wat u wilt vertellen. Door zijn jarenlange ervaring als presentator van live tv-programma’s weet hij wat er nodig is om het publiek te boeien en geboeid te houden. Hoe breng je een boodschap over? Welke technieken gebruik je daarvoor? En vooral, hoe houd je het leuk? Niets is dodelijker dan een saaie presentatie met publiek dat stiekem op zijn mobieltje kijkt.

Interview

Naast presentaties geeft Roelof interviewtraining en helpt hij met het creëren van het verhaal dat uw bedrijf of instelling wil overbrengen in de media. Door zijn vaardigheden als interviewer achterhaalt Roelof bij u en uw collega’s de drijfveren die uw organisatie sterk hebben gemaakt. Met die bouwstenen metselt hij samen met u een verhaal dat van telefoniste tot directeur wordt gedeeld. Dit geeft niet alleen een eenduidige boodschap naar buiten toe, maar belangrijker nog: het zorgt voor verbinding en gedeelde passie.

Meer info: info@lxeventsupport.nl

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info