De Funfare

De Funfare

In 2002 begon de Funfare met drie professionele straatmuzikanten die alles even anders wilden aanpakken. Zo bedachten ze iets met marcheren en wat gekheid erbij. Dit sloeg goed aan en het concept werd al snel uitgewerkt. Inmiddels 20 jaar verder en meer dan 2000 shows is het nog altijd een succes.

Ze zijn geschikt voor vele evenementen of activiteiten. Bijvoorbeeld een verrassingsact, in een winkelcentrum, als een welkomst-act, in de pauze van een evenement, jubileums, kerstmarkten of bij een optocht.
Funfare zoekt de mensen op en er wordt ingespeeld op het publiek. Er wordt gezongen, er is muziek aanwezig, er wordt gemarcheerd en er wordt vooral veel humor toegevoegd in de beweging, muziek en de gesproken woorden. Met het brede repertoire is er voor ieder wel wat. Een echte feel-good-act!

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: