Barbara Barend

Barbara Barend is een Nederlandse sportjournaliste en presentatrice van sportprogramma’s. Barbara gold in haar jeugd als absoluut sporttalent. In 1990 speelde ze onder andere voor het Nederlands meisjeselftal voetbal en werd ze districtskampioene tennis van Amsterdam. De communicatieve vaardigheden van Barbara in combinatie met haar kennis over sport, bedrijfs- en maatschappelijke onderwerpen maken haar een interessante spreker op menig evenement. Ook is ze een begenadigd interviewer, discussieleider en dagvoorzitter.

Ze is te beluisteren op Radio Noord-Holland en de Amsterdamse stadszender AT5 weet haar te boeken als presentator en redacteur. Haar doorbraak op de nationale televisie vindt plaats in 2002 als de TROS haar gaat inhuren voor Z@pport. Al spoedig ontdekken meer zenders haar talent als presentator.

Barend is als presentator te zien bij RTL Sport en Voetbal Inside, waar ze geregeld botst met Johan Derksen. Voor Voetbal International verzorgt ze de rubriek Voetbalvrouwen. Samen met haar vader, Frits Barend, zette ze de sportglossy Helden op. Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties Barbara Barend inhuren als veelzijdige spreker, presentator of dagvoorzitter voor uiteenlopende events en bijeenkomsten.

Facebook

Youtube

Booking

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

barbara-barend

Meer info