Freek Volkers Band

De Freek Volkers Band is een Nederlandse bluesband. Dampende gitaar blues! De frontman is singer/songwriter Freek Volkers, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft als gitarist en zanger. Alle nummers zijn geschreven door Freek en variëren van 6/8 ballads tot solide blues/rock. Maar altijd met een soulinvloed.

De band wil het publiek raken met hun passie voor blues en liefde voor muziek. De liedjes zijn eigentijds, maar vooral gewoon lekker om naar te luisteren en ook lekker dansbaar. Van de Freek Volkers Band kun je alles verwachten, van rock tot Jazz en van samba tot luisterliedjes. Boek ze NU!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Meer info