Paula Leek

Paula begeleidt zichzelf op piano en gitaar en zingt daarbij liedjes van vroeger tot nu. Het varieert van mooie ballads, tot jazz, tot soul, tot pop, tot funk. Zij is inzetbaar op een ceremonie, tijdens de borrel of receptie, in een restaurant, op verjaardagsfeestjes of bedrijfsfeesten. Tijdens een diner etc. Paula Leek komt met een eigen witte vleugel en eventueel geluid. Verzoekjes zijn van harte welkom, zowel van te voren als tijdens een optreden.

In 2010 heeft Paula mee gedaan aan de talentenshow The Voice of Holland, hier is ze niet verder gekomen tot en met de Battle’s, daarna een operatie ondergaan aan me stembanden en sindsdien erg druk met optredens door heel Nederland heen in verschillende formaties, zoals de band Bite (zie Media).

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info
: