MELROSE

MELROSE

Energiek | Super-muzikaal | Sensationeel | Spraakmakend

en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken!!

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistische totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

Een show die vooral te vinden is op dorpsfeesten, tentfeesten, openlucht-evenementen, bedrijfsfeesten en een evenement bij jou in de buurt. Vol theater, slapstick, video en lichtshows, MELROSE prikkelt alle zintuigen.

Als een sensationele muzikale wervelstorm raast de band MELROSE momenteel door Nederland!! Met een 3 uur durende super-energieke show boordevol kneitervette hits en aangevuld met een flinke portie waanzinnige Special FX zet de band een ongekende belevenis neer!!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info