Gerrie Dantuma

Gerrie Dantuma is bekend geworden bij het grote publiek door ‘The Voice of Holland’. Ze haalde, als lid van Team Borsato, glansrijk de grote finale. Voor haarzelf was het meedoen aan deze kijkcijferknaller een ongelofelijke ervaring. Gerrie wil zich graag laten zien en vooral laten horen. Op het Voice-podium is dit haar uitstekend gelukt.

Sinds dit geweldige avontuur heeft Gerrie Dantuma veel optredens. Dit varieert van theatervoorstellingen (met een band) tot intieme concerten. Naast het zingen voor publiek heeft Gerrie ook hard gewerkt aan een eigen sound. Samen met Heleen Roosdorp en Henk Pool heeft ze een EP gemaakt met 5 geweldige nummers. Deze songs zijn te beluisteren in o.a. I-tunes, Spotify en op YouTube!

Link YouTube auditie TVOH:  https://www.youtube.com/watch?v=NnEsfcsRB48

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info