DJ Johan Terpstra

DJ Johan Terpstra. Naast radiomaken bij Continu en Omrop Fryslân is Johan ook in het land te vinden als DJ en presentator. Een ruime ervaring in binnen- en buitenland op feesten maakt hem tot een allround presentator en DJ die van alle markten thuis is. DJ Johan Terpstra voelt de sfeer prima aan waarmee hij prima in staat is om van elk feest een knalfeest te maken.

Op jonge leeftijd droomde ik al van het maken van radio.
Terwijl ik mezelf daarin bleef professionaliseren, werkte ik als DJ door het hele land en werd ik Storemanager bij Music Store. Na de functie als Storemanager stroomde ik door naar het management en stuurde 30 filialen aan waardoor het radiomaken en mijn werk als DJ naar de achtergrond verdwenen. Tótdat Omrop Fryslân belde, met de vraag of ik tijdens de zomerperiode kon komen werken op de muziekredactie. Dat resulteerde al gauw in het presenteren van een radioprogramma op invalbasis.

Mijn radiodroom werd werkelijkheid.
Fulltime kreeg ik de kans bij RADIONL, WaterstadFM en Radio Continu. Daar hield ik mij naast het presenteren van een dagelijks radioprogramma bezig met de marketing en events van de stations. Ik wist kansen te creëren, met succesvolle campagnes als resultaat.
Na 7 jaar commerciële radio keerde ik terug bij Omrop Fryslân. In een combinatiefunctie presenteer ik nu mijn eigen programma en vervul ik een functie op marketing- en communicatiegebied voor Omrop Fryslân.

Radio + marketing & events = Johan

verbinder | schakelt snel | creatief | marketeer | radioman | DJ | events | commerciële denker | doener | kansencreërder

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info