Hans Kazàn

Hans Kazàn heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op zijn activiteiten als spreker, dagvoorzitter & entertainer.

Gastspreker
Als entertainer en ondernemer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek. Authentiek, oprecht, zonder terughoudendheid en… met veel humor vertelt hij over een leven vol rennen, vallen, opstaan en verder gaan!

Na afloop van deze inspirerende lezing, ga je gegarandeerd met nieuwe positieve inzichten en een brede glimlach naar huis!

Spreker, dagvoorzitter & entertainer
Voor elke presentatie verdiept Hans Kazàn zich in de onderneming, de organisatie en de mensen waarvoor hij spreekt.

Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties.

Hans weet waarover het gaat en kan daarom gesprekken in goede banen leiden en de juiste toon zetten.

Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan entertainen met verbijsterende interactieve mind-experimenten mag duidelijk zijn !

 

Youtube
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: