Krijn & Marleen

Dit nieuwe zangduo zal u versteld doen staan! Marleen, de frontvrouw van de welbekende coverband Virus en Krijn voormalig zanger van het populaire Friese pop duo Die Twa, zongen in het Jubileum jaar van de band Virus al eens samen. De stemmen van deze twee gewinterde artiesten vielen zo goed in harmonie dat het geen verbazing zal zijn voor insiders dat hiermee een nieuw popduo is geboren. 2016 wordt het jaar dat Krijn & Marleen zich graag aan u presenteren en ook u verbazen van hun kunnen.

Vrolijke, aanstekelijke covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak valt. Hun energieke optredens werken erg aanstekelijk en ze zijn echte sfeermakers op ieder event of feest. Zowel op grote podia’s als in een intieme setting laten ze iedereen meegenieten.

Ze houden van muziek, ze houden van feestjes maar het meeste houden ze er van om mensen te vermaken en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Doordat zij gebruik maken van ondersteunende hoog kwalitatieve geluidsbanden, hebben zij ondanks het feit dat zij optreden met 2 personen, toch de sound van een volledige band.

 

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: